Welkom bij Vosmeijer Catering

Sinds 15 jaar is Vosmeijer Catering trotse VIP cateraar van de Dam tot Dam loop in Zaandam. Tijdens de komende editie van het grootste hardloop evenement van Nederland is Vosmeijer Catering in het Dam tot Dampark verantwoordelijk voor de publiekscatering en de VIP catering, als onderdeel van de hospitality arrangementen.

Ook dit jaar hebben we weer een broodbuffet, hapjesassortiment en verschillende soorten snacks en warme gerechten, zoals u dit de afgelopen jaren van ons gewend bent in kwaliteit en service zoals het weer retour nemen van de niet gebruikte dranken en disposables. Tijdens het evenement blijft er de mogelijkheid om bij te bestellen.

Dit jaar is het Dampark zaterdag geopend, tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht en de Dam tot Damloop by night, van 8.30 uur t/m 23.00 uur met de zelfde service en mogelijkheden als op de zondag van 8.00 uur t/m 18.00 uur.

Kortom; ook dit jaar zullen wij u graag weer van dienst zijn in het Dam tot Dam park, met een uitgebreid entertainmentprogramma gesitueerd op een gezellig festivalterrein.

Let op: U kunt bij Vosmeijer Catering terecht voor al uw culinaire vragen. Voor vragen over de inhoud van hospitality arrangementen (tenten, inrichting) en technische faciliteiten in het Dam tot Dampark, kunt u terecht bij Sportvibes (T. 015 219 54 72 of E. dtdvip@sportvibes.nl)